Bledi-tó, ahogy csak ritkán látni – csodás képek a festői szlovén tóról

Aleš Krivec tájképfotós a szlovéniai Bledi-tavat napfelkeltekor szerette volna lencsevégre kapni, ám ottjártakor az időjárás kissé közbeszólt, ugyanis sűrű ködréteggel vonta be a települést. Ez azonban szerencsére nem szegte kedvét, így születtek az alábbi elképesztően csodálatos felvételek a szlovén hajnal misztikus szépségéről, a kissé sejtelmes, ködlepellel fedett tóról, a ködből kikandikáló kis szigetről, annak templomáról. És ahogy a köd lassan emelkedni kezdett, és a napsugarak is egyre jobban teret nyertek, úgy gyarapodtak a csodásabbnál-csodásabb felvételek is.
A fotós azonban nem csupán napfelkeltekor örökítette meg a festői szépségű tavacskát, képei arról tanúskodnak, hogy a Bledi-tó éppúgy csodálatos napnyugtakor, éjszaka, vagy egy csendes őszi napon.
Legyen szó tehát bármilyen napszakról, bármelyik évszakról, a Bledi-tó mindig lenyűgöző. Győződj meg róla Te is!

Bledi-tó ködbe burkolózva Bledi-tó ködbe burkolózva Bledi-tó ködbe burkolózva bledi-to-8 bledi-to-12 bledi-to-14 bledi-to-15 bledi-to-19 bledi-to-10 bledi-to-7 bledi-to-6 bledi-to-1 bledi-to-9 bledi-to-16 bledi-to-5 bledi-to-4 bledi-to-2 bledi-to-3Szerző: Juno.hu

Hozzászólások

Hozzászólás