Aprócska gyerekek óriási kutyusokkal – lehetetlen nekik ellenállni

Valószínűleg nem csak a kutyabarátok szemébe csal néhány könnycseppet ez a néhány fotó, mely Andy Seliverstoff, Szentpéterváron élő fényképész munkáját dicséri. Ezek a képek is bizonyíthatják, ha valamit szenvedéllyel, szívvel-lélekkel csinálunk, csodálatos végeredmény születhet.  Így van ez az 58 éves fotográfus esetében is, aki ugyan még csak néhány éve foglalkozik komolyan a fotózással, de azt végtelen nagy átéléssel és szenvedéllyel teszi, így lehet az, hogy olyan lenyűgöző felvételeket készít, mintha világ életében ezzel foglalkozott volna.
Fotóit – melyeknek fő témája a gyerekek és kutyák között létrejövő mérhetetlen erős bizalmi köteléknek a bemutatása – most egy 100 képet felsorakoztató albumban tárja a világ elé “Kisgyerekek és az ő nagy kutyáik” címmel.
Állítása szerint minden kutya megismételhetetlen karakter, egyedi személyiség, ugyanúgy mint mi emberek. Többek között az emberi vonás az, ami bennük van, és amitől olyan közel érezzük őket magunkhoz. Ezt a vonást szeretném megmutatni lenyűgöző fotói által. Szerintünk tökéletesen tükrözik a képek mindazt, ami a fotós célja volt.
Győződj meg róla Te is!

 

Aprócska gyerekek óriási kutyusokkal - lehetetlen nekik ellenállniAprócska gyerekek óriási kutyusokkal - lehetetlen nekik ellenállni Aprócska gyerekek óriási kutyusokkal - lehetetlen nekik ellenállni

Aprócska gyerekek óriási kutyusokkal - lehetetlen nekik ellenállniAprócska gyerekek óriási kutyusokkal - lehetetlen nekik ellenállni5 46gdc_1609gdch-x2 gyerek_kutya1217

Ha szeretnél a fotós többi meseszép munkájában is gyönyörködni, látogass el weboldalára

 

Hozzászólások

Hozzászólás