Last minute színház féláron – ezt kínálja a Ma este színház!

Ha szívesen megnéznél egy jó színházi darabot, de nem tudsz hónapokkal, de még hetekkel előre sem tervezni, akkor a maesteszinhaz.hu internetes színházjegy árusító portál kínálatát Neked találták ki. Itt ugyanis féláron tehetsz szert aznapi, “last minute” színházjegyekre.

 Last minute színház féláron - a Ma este színház! ezt kínálja

Van az úgy, hogy egyszerűen annyira be van táblázva minden percünk, hogy szusszanni is időbeosztás alapján merünk csak. Így bármennyire is szeretnénk, nem tudunk előre tervezni, arról nem is szólva, hogy ez a tervezés a szórakozásról, kikapcsolódásról szóljon. Többek között erre a “problémára” nyújt nagyszerű megoldást az említett honlap, ahol nem kell előre tervezni. Ha épp van időnk, és kedvünk támad színházba menni, akkor nincs más dolgunk, mint  néhány gombnyomással kiválasztani, kifizetni, és kinyomtatni az aznap estére szóló jegyünket.
Sokan viszont azért nem járnak színházba, mert nem tudják megfizetni a színházjegy árát, legalábbis a teljes árú jegyekét. A last minute jegyvásárlás erre is remek lehetőség, hiszen így féláron juthatunk szabad férőhelyekhez.
A hírlevélre feliratkozók ingyenes napi ajánlót kapnak emailben, így frissiben értesülhetnek a szabad férőhelyekről!

ma este 1107

Bővebben >>

Hozzászólások

Hozzászólás