Rájuk még akkor is számíthatsz, amikor szeretteid már nincsenek

Ha már szeretett társunk, férjünk, feleségünk nincs velünk, ha már gyerekeink is kirepültek a családi fészekből, és csak hébe-hóba pillantanak ránk, ha a magány gyakrabban lesz vendég, négylábú társaink hűségére még ilyenkor is számíthatunk. Sőt mi több, ilyenkor érezhetjük csak igazán, mekkora kincs is az, ha a közelünkben tudhatunk egy házi kedvencet.
A négylábúak szerencsére még akkor is igénylik a szeretetünket, társaságunkat, amikor már teljes mértékben magunkra maradtunk. Mellettük, velük nem kell magányosnak érezni magunkat, habár ugyan beszélni nem fognak hozzánk (mi azért bátran beszéljünk hozzájuk), de odaadó szeretetükkel mindenképpen támogatnak, és ott vannak a közelünkben örök, hűséges társként. Velünk nézik a tévét, elkísérnek, ha biciklizni támad kedvünk, ha szükséges, megnevettetnek mókás csínytevéseikkel, ha ágynak esünk, ők akkor is ott durmolnak az ágyunk szélén, mintegy hírül adva, hogy nem vagyunk egyedül.

Rájuk még akkor is számíthatsz, amikor szeretteid már nincsenek- több mint háziállatok

Rájuk még akkor is számíthatsz, amikor szeretteid már nincsenek- több mint háziállatokRájuk még akkor is számíthatsz, amikor szeretteid már nincsenek- több mint háziállatokRájuk még akkor is számíthatsz, amikor szeretteid már nincsenek- több mint háziállatokRájuk még akkor is számíthatsz, amikor szeretteid már nincsenek- több mint háziállatok

Hozzászólások

Hozzászólás