A Hortobágy madártávlatból megejtően szép – lehetetlen nem beleszeretni!

Kálló Péter fotográfus még múlt év őszén készítette az alábbi drónvideót a Hortobágyról, de amit bemutat, az évszaktól, évtől függetlenül mindig élmény. Aki eddig még nem látta a videót, feltétlenül pótolja!

Ő maga így vall erről facebook oldalán:
“A Hortobágy menő hely! Nem csak egy nagy puszta, hanem izgalmas, érdekes, élő és egyedülálló. Miközben készült ez a kisfilm, szépen lassan beleszerettem. ..”
És meg kell, hogy mondjuk, nem csupán a videó alkotója, de mi is beleszerettünk a Hortobágy változatos világába. Valami elképesztően megejtő felvételről van szó, melynek köszönhetően izgalmas, különleges perspektívából láthatjuk az alföldi tájat. A dróntechnológia segítségével úgy enged bepillantást  a magyar puszta életébe, ahogyan csak nagyon keveseknek adatik meg látni, hiszen ritkán látott szögből  pásztázza  végig a Hortobágy háborítatlan vadvilágát, és felfedi a pusztai élet egyediségét és szépségét. Eldugott tavak, lápok, száguldó vadlovak, vonuló madárcsapatok, vízibivalyok,  szürkemarha-csordák tárulnak a szemünk elé többek között a látványos felvételen.
Reméljük, más is kedvet kapott egy Hortobágyi barangoláshoz a közeljövőben!

Hozzászólások

Hozzászólás