A Plitvicei-tavak télen is szemet gyönyörködtető – Rizsavi Tamás csodálatos fotói be is bizonyítják

Horvátország és Európa egyik legszebb és leglátogatottabb természeti képződménye vitathatatlanul a Plitvicei tavak, mely népszerű turisztikai célpont. A kirándulók zöme elsősorban a tavaszi, nyári hónapokra időzíti a látogatást ehhez a párját ritkító természeti látványossághoz,  de nézzétek csak az alábbi képeket, mennyire hihetetlenül csodálatos akkor is, amikor az egész táj jégvilággá változik!
Szinte nem is lehet összehasonlítani, annyira más arcát mutatja a hóval, jéggel betakart táj.
Egy budapesti fotós, Rizsavi Tamás által készített káprázatos fotók ékes bizonyítékai annak, hogy ez a sokak által csodált természeti látványosság télen is igazán csalogató tud lenni.
Gyönyörködj Te is a Plitcicei-tavak jégbe zárt világában!

A Plitvicei - tavak télen is szemet gyönyörködtető - Rizsavi Tamás csodálatos fotói be is bizonyítjákA Plitvicei - tavak télen is szemet gyönyörködtető - Rizsavi Tamás csodálatos fotói be is bizonyítjákA Plitvicei - tavak télen is szemet gyönyörködtető - Rizsavi Tamás csodálatos fotói be is bizonyítják

A Plitvicei Nemzeti Park területén található Plitvicei-tavak (Plitvička jezera) látványa évszaktól függetlenül senkit sem hagy hidegen. Minden évszak más oldalát fedi fel a lenyűgöző tájnak, érdemes hát többször is felkeresni, mindig tud újat mutatni a mesebeli vidék. És nagyon szerencsések is vagyunk, hiszen viszonylagos közelségének köszönhetően (Budapesttől kb. 470 km-re található) könnyedén elkirándulhatunk akár csak egyetlen napra is, és csodájára járhatunk a fantasztikus tórendszernek.
Korábbi írásunkban Rizsavi Tamás fotói közül a téli köntösbe öltözött budai Gyermekvasútról készített felvételeit mutattuk be. Itt láthatod a meseszép fotókat.

Hozzászólások

Hozzászólás