10 szívhez szóló Valentin-napi szerelmes SMS

Egy kedves szerelmi vallomás nem csak a hölgyeknek esik jól, időről időre azért a férfiaknak is szüksége van megerősítésre párjuktól. Valentin-nap alkalmából lepd hát meg a szerelmedet egy kedves, romantikus üzenettel, ezzel is kifejezve, hogy mennyire fontos neked és szereted őt!
Ha nem is tartotok Valentin-napot, egészen biztosan jólesik a kedvesednek, ha néhány szóval kifejezed, mennyire szereted. Íme néhány sms, mellyel tudtára adhatod párodnak, hogy mennyire szereted.

Valentin-napi szerelmes SMS

Sorsunk egybeforr, vigyázol rám és együtt megyünk tovább az élet viharában. Köszönöm, hogy szeretsz, hogy hiszel nekem, s hogy megosztod velem az életed.
szívMinden kincsem neked adnám, ha volna, de egyetlen kincsem Te vagy, és téged soha senkinek nem adnálak oda!
szívTöbb vagy nekem, mint gondolod, bár ezt érzed s tudod. Lángoló szívem mely érted dobog, szeret téged s örökké szeretni fog!
szívCsendes éjszakán elkerül az álom, mindig rád gondolok, és hozzád vágyom. Gondold azt, hogy ott vagyok veled, és nézem a két szép szemed, hallgatom a lélegzeted.
A füledbe súgom, hogy nagyon jó veled!
szívTéged szeretni annyit jelent, hogy minden nap, minden óra, az élet minden perce valami csodálatosat hozhat, amit csak veled érdemes megosztani.
szív
Tudod, hosszú álom az élet. Valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.
szívSzívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban, olyan vagy nekem, mint egy édes virág, többet érsz nekem, mint az egész világ.
szívA csillagos égbe suttogom neved! Rád gondolok, s könnyes lesz a szemem! Szomorú a szívem, ajkam elnémul… Szeretlek téged kimondhatatlanul!
szívSzeretnék a szél fuvallatával simogatni, a nap sugarával melegíteni. Szeretnék én a levegő lenni, mert így mindig veled tudnék lenni.
szívVeled ünnep minden együtt töltött nap, veled ünnep ébredni, téged ünnep várni, veled ünnep álmodni, csak veled ünnep az élet!

Hozzászólások

Hozzászólás